Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Tina Kuttner, d. 04-01-2015
Kære Helle!
Engang til vil vi gerne sige tusind tak for alt det du har gjorde! Jeg er så taknemlig at vi har valgt dig som dagplejemor og savner dig nu hvor vi flyttede tilbage til Østrig.
Det var en fornøjelse at lære dig og din familie at kende (desuden kan datteren Store-Emma meget anbefales som børnepasser i weekender og aftener :)) og vi håber at det bliver ved med at gå så fremragende med at være selvstændig.
Hvis vi kunne vil vi gerne engagere dig igen til vores næste børn (hvis der kommer flere), men det er måske en lidt for lange pendlertur :). Alt det bedste til dig og "dine" dagplejebørn, vi bliver i kontakt via skype!

De kærligste hilsner,
Tina, Wolfgang og Emma
E-mail:
Skrevet af Anne samuelsen, d. 02-03-2014
Kære Helle
Vi har desværre ikke fået hilst på dig endnu, men mon ikke vi får chancen en dag at skulle hente Viola hos dig.
Vi følger glade med på din hjemmeside, og nyder alle de skønne billeder af dig og dine dejlige plejebørn.
Vi er vildt imponerede over dit vilde overskud med mange gode aktiviteter, og er lykkelige over, at Viola bliver passet af dig.
Mange hilsner fra Violas morfar og mormor
E-mail:
Skrevet af Helle, d. 24-10-2013
Hvor er vi glade for at vi har fundet VERDENS BEDSTE dagplejemor
E-mail:
Skrevet af Mette Damborg, d. 31-07-2013
Kære Helle,

Tak for 7 fantastiske år og alle de oplevelser, du har givet til vores 3 børn, som alle har haft den glæde at kunne være hos dig.

Torsdag d. 1/8-13 starter Frederik i børnehave, og vi starterpå et nyt kapitel.
Men vi er ikke i tvivl om, at den tryghed, omsorg og stabilitet du har været med til at give ham i hans hverdag har været med til at forme ham til den seje dreng han er idag :-)
Så det var en stor lettelse for os da du besluttede dig for at blive 'Privat Dagplejer', så også Frederik - 3. og sidste skud på stammen - kunne få lov at gå hos dig.
Tak for alle de oplevelser du har givet vores børn i form af hytteture, ture til tivoli til Halloween, jul eller bare leg, Kongenshave, zoo, Lege junglen, Lunden, stranden, yoga, tema dage, madlavning og bagning sammen med børnene....ja listen kan sagtens blive længere.

ALt det bedste til dig og din familie....vi kommer snart på besøg :-)

Til alle andre:
Herfra lyder de varmeste anbefalinger af Helle. Hun er en engageret og kærlig person med et fantastisk overskud til alle børn og forstår at favne og tage højde for deres forskelligheder - personlighed, alder, udvikling etc. Der er plads til alle :-)

KH Christian og Mette
(forældre til Caroline, Cecilie og Frederik)
E-mail:
Skrevet af Rie mor til Laura., d. 18-07-2013
Kære Helle

5 fantastiske år er ved at være gået, hvor du har været i vores pigers liv. Laura skal til at starte i børnehave og vi skal sige farvel til dagplejen. Men du har været mere end bare en dagplejemor, du har været en betydnings voksen, der har været med til at give vores piger den bedste start på livet.
Tak for alt det du har givet vores piger og det bliver med en tåre i øjet vi siger farvel til dig og din familie.

Til jer som leder efter en dagpleje til jeres guldklumper, kan jeg på det varmeste anbefale Helle. Hun er en af de personer der brænder for det hun laver. Hun er faglig, engageret, nærværende og en varm person og dette kan børnene mærke og er trygge ved hende.
E-mail:
Skrevet af Nikolaj, d. 27-06-2013
Kære Helle!

Jeg kan desværre ikke komme i dag til Nilas' sidste dag, da jeg er blevet syg. Men jeg vil takke dig for en rigtig dejlig tid, hvor det har været fantastisk at se, hvordan Nilas har nydt at være hos dig.

Jeg var oprindeligt meget i tvivl om vi skulle vælge vuggestue eller dagpleje, men allerede efter vores første møde, var jeg sikker på at du var den rigtige til vores dreng.

Tusind tak og du får selvfølgelig vores varmeste anbefalinger!

KH. Trine & Nikolaj
E-mail:
Skrevet af Tina, d. 26-01-2013
Tak for en dejlig langsom og blid indkøring! Tak fordi du altid har et øre til en bekymret mor og tid og overskud til at svare på alle mulige og umulige spørgsmål :-).
Men det bedste/dejligste er bare at se hvor tryg og glad Emma allerede er hos dig :-).

Kh Tina og Wolfgang (forældre af Lille-Emma)
E-mail:
Skrevet af Susanne Schultz, d. 11-10-2012
Så er Gustav på vej videre i systemet og vi sender dig, Helle, et kæmpe tak for din omsorgsfulde og varme måde at være på. Gustav er begyndt at ville 'op til Helle' når han er sur på os forældre, hvilket er en blandt mange eksempler som viser hvor glad han er for dig og hvor meget du betyder for ham. Vi har heldigvis fået lov at komme og besøge dig og de søde børn fremover også :-)
E-mail:
Skrevet af Mette Damborg, d. 18-06-2012
Hej Helle,

Dejligt at I havde en skøn hyttetur. Vi fik en træt, men glad, dreng hjem, som har sovet 'længe' både lørdag og søndag :-)

Vi glæder os til at se billeder.

Kh Christian og Mette (Frederiks forældre)
E-mail:
Skrevet af Karin Andersen, d. 09-04-2012
Kære Helle.
Flot hjemmesiden og sikke nogle søde børn, du har. Hyggeligt at påskeharen får lagt en masse påskeæg :o)
Knus din yndlingssvigerinde.
E-mail:
Skrevet af Pernille Buus, d. 30-03-2012
Flot hjemmeside, ser dejligt ud
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Rie, d. 06-02-2012
Kære Helle
Vi er så glade for at ha Laura hos dig, det er bare så dejligt at vores lille guldklump er så glad for dig og din familie, det er en fornøjelse at aflevere hende om morgenen og hun bare løber ind i dine arme. Og når vi så henter hende om eftermiddagen, vil hun ikke med hjem ;) tusind tak for alt tryghed og omsorg det du giver hende.
Lauras forældre
E-mail:
Skrevet af PrivatStordagplejeOdense - Jens Martin Secher, d. 05-02-2012
Hej. Faldt over hjemmesiden, som bestemt er en hilsen værdig. :-) Mvh Gitte og Martin
E-mail:
Skrevet af Privat Dagpleje Danmark, d. 05-02-2012
Hejsa. Flot hjemmeside. Ville lige kigge forbi og samtidig sende en personlig hilsen til de private passere.
E-mail:
Skrevet af Susanne Schultz, d. 12-11-2011
Helle er præcis så varm, rolig, indlevende og god som vi var blevet fortalt. Ikke mindst af denne grund er vores lille guldklump Gustav hurtigt faldet til og har det tydeligvis strålende i Puslingebo :-) .
E-mail: